• Welcome to ZD Forums! You must create an account and log in to see and participate in the Shoutbox chat on this main index page.
P
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About Trophies

 • Du borde! :) Jag minns sommaren för tre år sedan, det var då jag läste ut de fyra sista Narniaböckerna på bara några få dagar. Lycka till! ;)
  Aha okej, den första alltså. Det var den första Narniaboken jag läste. På svenska heter den Min morbror trollkarlen. Om du gillade den boken borde du fortsätta att läsa de andra böckerna. Min favorit av de är Kung Caspian och skeppet Gryningen (The Voyage of the Dawn Treader på engelska), det är den femte boken i serien.
  Jag gillar Narniaböckerna väldigt mycket. Jag har läst alla minst en gång. Vad är originaltiteln för Drömmen om Narnia? Jag kan inte de norska titlarna. :sweat:
  Är du också intresserad av fantasy? Självklart borde du vara det för att du spelar Zelda. Vad tycker du om Narnia?
  Jag ser faktiskt inte heller på teater så ofta. Men jag har spelat teater själv i nio år, och det är väldigt kul! :zelda:
  Jag förstår! ^^

  Vi hade premiär med teatern idag, och det gick jättebra! Det var jag som skrev manuset, så jag är ganska stolt. :D
  Okej. Jag frågade för att en vän i min klass också spelar Persona. Persona 3 är hans favoritspel, men han tycker inte alls att Persona 4 är bra. Vad tycker du om spelen?
  För ett tag sedan sa du att du spelade Persona 3, är det Persona 3 FES eller den andra versionen av spelet?
  :D Hej Padogen! Trevligt att höra från dig igen! Jag mår bra, jag har haft mycket att göra både i skolan och i min teatergrupp. Vi har premiär med vår teaterpjäs på lördag, det ska bli spännande att se hur det går! :D Hur går det där borta i Norge då?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom